Lämpimästi tervetuloa mutaisten landelaisten joukkoon!

Olet saapunut Wreathvalleyn Irlannin toimipisteeseen, josta löytyy kenttäpainotteisia irish sport horseja sekä jykevämpiä irish draughteja. Tarkoituksenamme on saada nostettua etenkin vähäisten irish draughtien määrää virtuaalimaailmassa ja kehittää niin uusia kuin vanhojakin linjoja eteenpäin. Kaikista tärkeimmäksi tavoitteeksi kasvatuksessamme nostamme selväpäisen, mutta reaktiivisen hevosen, jolta löytyy rohkeutta hurjimpiinkin maastoratoihin.

Wreathvalley Irlanti sijaitsee Kaakkois-Irlannissa Wexfordin kaupungissa. Aikaisemmin siittolalla oli toimintaa vain Ranskassa, ja Irlantiin olemmekin rantautuneet vasta vuoden 2016 alussa. Näistä kyseisistä irkkuponeista innostuneena tallialueelta löytyy tilukset viidenkymmenen hevosen pitoon: mm. maneesi, pari kenttää, tarhoja, laitumia ja ennen kaikkea henkeäsalpaavia maastoesteratoja!

Kasvatustoiminnan lisäksi pidämme tärkeänä hevosten kilpailuttamista ja jatkuvaa kehittämistä. Tallin jokaisella hevosella on tavoitteenaan ainakin kenttäratsastusjaoksen laatuarvostelu, ja osa saattaa käydä näyttäytymässä myös muissa arvostelukekkereissä. Vaikka tavoitteet ovat korkealla, mennään Wreathvalleyssä elämässä eteenpäin melko rennolla otteella. Meillä ei nimittäin ole kiire minnekään eikä me valiteta kurasta tai hiekasta suussa tai korvassa tai missään muuallakaan!

Terkuin, Amanda
amandaaa@luukku.com (VRL-10878)