Tervetuloa Wreathvalleyhin!

Olet saapunut Kaakkois-Irlantiin Wexfordin kaupunkiin, jossa sijaitsevat Wreathvalleyn tilukset. Täältä löydät kenttäratsastukseen painottuneita irish sport horseja sekä irlannintyöhevosia. Tarkoituksenamme on, tosin varsin hiljaisella tahdilla, nostaa näiden kahden harvinaisemman rodun yksilöiden määrää virtuaalimaailmassa. Meillä täällä Wreathvalleyssa ei ole kiire yhtään mihinkään ja etenemistahti kaikessa on melko rauhallinen ja rento.

Olemme aloittaneet toimintamme vuoden 2016 alussa. Siitä eteenpäin meillä on syntynyt muutamia ratsuja, jotka ovat kilpailleet kenttäratsastuksessa sekä myös niittäneet menestystä näyttelykinkereissä. Hevosemme kilpailevat ahkerasti tavoitteenaan lajinsa lajilaatuarvostelu. Kaikki meidän hevoset eivät ole lajinsa kärkeä, mutta silti yhtä rakkaita ja tärkeitä. Irlannintyöhevoset kilpailevat väistämättä kevyemmällä tasolla kuin meidän sporttimalliset huippusuorittajat. Pyrimme kuitenkin siihen, että saisimme kenttäratsastuksen kärkeen mahdollisimman suurella työhevosprosentilla varustettuja irish sport horseja.

Terveisin, Flynn Daley & kumppanit (VRL-10878)
amandaaa@luukku.com

Päivitykset

04/2020 Uskomatonta, mutta totta. Tallin yleisilme päivitetty ja hevosten sivut siistitty. Ilmoittauduimme myös isolla poppoolla kilpailemaan toukokuussa Ruotsissa järjestettävään Hannaby Hanami Week -tapahtumaan. Tästä voipi hyvin lähteä jännittävä kilpailukevät 2020 käyntiin!