Tervetuloa Wreathvalleyhin!

Olet saapunut Kaakkois-Irlantiin Wexfordin kaupunkiin, jossa sijaitsevat Wreathvalleyn tilukset. Täältä löydät kenttäratsastukseen painottuneita irish sport horseja sekä irlannintyöhevosia. Tarkoituksenamme on, tosin varsin hiljaisella tahdilla, nostaa näiden kahden harvinaisemman rodun yksilöiden määrää virtuaalimaailmassa. Meillä täällä Wreathvalleyssa ei ole kiire yhtään mihinkään ja etenemistahti kaikessa on melko rauhallinen ja rento.

Olemme aloittaneet toimintamme vuoden 2016 alussa. Siitä eteenpäin meillä on syntynyt muutamia ratsuja, jotka ovat kilpailleet kenttäratsastuksessa sekä myös niittäneet menestystä näyttelykinkereissä. Hevosemme kilpailevat ahkerasti tavoitteenaan lajinsa lajilaatuarvostelu. Kaikki meidän hevoset eivät ole lajinsa kärkeä, mutta silti yhtä rakkaita ja tärkeitä. Irlannintyöhevoset kilpailevat väistämättä kevyemmällä tasolla kuin meidän sporttimalliset huippusuorittajat. Pyrimme kuitenkin siihen, että saisimme kenttäratsastuksen kärkeen mahdollisimman suurella työhevosprosentilla varustettuja irish sport horseja.

Terveisin, Flynn Daley & kumppanit (VRL-10878)
amandaaa@luukku.com

Päivitykset

08/2020 Huhhuh, kisakesä on mennyt vauhdikkaasti ja kohtahan se on jo ohi. Hannaby Hanami Weekin lisäksi (josta muuten toimme kaksi voittoa kotiin ;)) kävimme myös Suomessa Power Jump-tapahtumassa. Ratsukkomme pärjäsivät oikein hyvin myös näissä karkeloissa sijoittuen useamman kerran sekä yksi luokkavoittokin mahtui mukaan! Otetaan vielä muutamat startit tälle kaudelle ja sen jälkeen huilitaan hetki. lue vanhemmat päivitykset

Suosittelemme