Kasvatus

Wreathvalley kasvattaa kenttäpainotteisia irish sport horseja sekä irlannintyöhevosia. Perinteisen irish sport horsen jalostuksessa käytämme vain perinteistä irish sport horsea (TIH), englannintyäsiveristä sekä irlannintyöhevosta. Pääpainomme kasvatuksessa on juurikin näissä perinteisten linjojen hevosissa, vaikkakin myös modernin linjan irish sport horseja syntyykin aina silloin tällöin. Modernilinjaisten hevosten sukutauluista löytyy etenkin saksalaisia puoliverikantakirjoja. Pyrimme siihen, että syntyvien sporttimallisten hevosten työhevosprosentti olisi vähintäänkin 25%.

Kasvattimme tunnistat liitteestä Gleanntán hevosen nimen edessä. Hevoset nimetään usein iiriksi tai englanniksi. Myymme hevosia niin kovaan kilpailukäyttöön lajista riippumatta kuin myös rauhallisempaan harrastehevosen virkaan. Myyntiehdot vaihtelevat täysin yksilösta riippuen. Päätavoitteenamme on kuitenkin saada potentiaalinen kenttäratsu keski- tai huipputasolle, jolla on vanhempiensa puolesta hyvät lähtökohdat menestyä.

Kaikki kasvatit

Kaikki kasvattimme vuosilta 2016-2020

Myytävät kasvatit

Vilkaise, jos oma kenttäirkku kiinnostaa :)

Myyntiehdot

- Hevosen sivut ilmoitetaan kasvattajalle kahden (2) viikon sisällä ostopäätöksestä. Lisää aikaa saa pyytämällä.
- Hevosen kuoltua on sille tehtävä muistosivut tai/ja sivut on tallennettava WebArchiveen
- Mikäli omistaja haluaa luopua kasvatista, tarjoaa hän sitä ensin kasvattajalle takaisin
- Hevosen mitään perustietoja ei saa muuttaa, kun ne on kerran päätetty
- Hevosen kasvattajaksi kirjataan linkitettynä Wreathvalley
- Hevonen on rekitseröitävä VRL:n hevosrekisteriin, minkä jälkeen hevonen on virallisesti siirtynyt kasvattajalta omistajalle

Kasvatusliite: Gleanntán
Kasvattaja: WREA9958
Syntymämaa: Irlanti