Tervetuloa viimeisen päälle hiottujen kilpahirmujen talliin!

Olet saapunut Wreathvalleyn Ranskan toimipisteeseen, josta löytyy niin kenttä- kuin koulupainotteisiakin selle francaiseja. Wreathvalleyllä on kaksi toimipistettä, joista toinen sijaitsee Irlannissa. Ranskassa siittola on vaikuttanut jo vuodesta 2014, ja ranskalaisista kopukoista meidät ehkä enempi myös tunnetaan. Ennen talli panosti vain kenttäratsuihin, mutta vuonna 2016 päätin siirtää koulupuoliveriseni saman katon alle kenttähirmujen kanssa.

Wreathvalley Ranska sijaitsee Länsi-Ranskassa, tarkemmin sanottuna Cognacin maaseutumaisemissa. Silmänkantamattomiin ulottuvat pellot ja lehtipuiden varjostamat leveät soratiet tarjoavat loistavan pohjan hevoskasvatukselle. Wreathvalleyn tilukset Ranskassa ovat uunituoreet eivätkä ne ole toimineet hevostilana kuin vasta reilut kaksi vuotta. Hulppealle 35 hehtaarin tontille on kartanorakennuksen lisäksi pystytetty yhteensä sata karsinaa kattavat tallirakennukset, kaksi kenttää ja maneesi sekä kaksi erilaista maastoesterataa.

Wreathvalley kilpailee aktiivisesti hevosillaan, mutta sen lisäksi meillä on pienimuotoista selle francais -kasvatusta. Kasvatuksemme pohjana toimivat menestyneet ranskalaisratsut, joiden avulla pyrimme luomaan laadukkaita ja täysin uusia sukulinjoja. Tärkein tavoitteemme on saattaa maailmaan yksilöitä, joilla on hyvän kenttäratsun ominasuudet niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Terkuin, Amanda
amandaaa@luukku.com (VRL-10878)