Tervetuloa Wreathvalleyhin!

Olet saapunut Kaakkois-Irlantiin Wexfordin kaupunkiin, jossa sijaitsevat Wreathvalleyn tilukset. Täältä löydät kenttäratsastukseen painottuneita irish sport horseja sekä irlannintyöhevosia. Tarkoituksenamme on, tosin varsin hiljaisella tahdilla, nostaa näiden kahden harvinaisemman rodun yksilöiden määrää virtuaalimaailmassa. Meillä täällä Wreathvalleyssa ei ole kiire yhtään mihinkään ja etenemistahti kaikessa on melko rauhallinen ja rento.

Olemme aloittaneet toimintamme vuoden 2016 alussa. Siitä eteenpäin meillä on syntynyt muutamia ratsuja, jotka ovat kilpailleet kenttäratsastuksessa sekä myös niittäneet menestystä näyttelykinkereissä. Hevosemme kilpailevat ahkerasti tavoitteenaan lajinsa lajilaatuarvostelu. Kaikki meidän hevoset eivät ole lajinsa kärkeä, mutta silti yhtä rakkaita ja tärkeitä. Irlannintyöhevoset kilpailevat väistämättä kevyemmällä tasolla kuin meidän sporttimalliset huippusuorittajat. Pyrimme kuitenkin siihen, että saisimme kenttäratsastuksen kärkeen mahdollisimman suurella työhevosprosentilla varustettuja irish sport horseja.

Terveisin, Flynn Daley & kumppanit (VRL-10878)
amandaaa@luukku.com

Päivitykset

08/2021 Näistä puolivuosittain tulevista päivityksistä on tullut jo ihan tapa. Kesäkausi alkaa pikku hiljaa olla kisojen osalta paketissa. Meidän porukka pyöri kesällä melko paljon Pohjoismaissa, Suomessa ja Norjassa, muun muassa Kalla Cupissa ja Power Jumpissa sekä Ranskassa Jumping Weekeillä. Elokuussa on tarkoitus vielä startata muutamalla ratsulla Kalla Cupin 3. osakilpailuissa sekä syyskuussa lähdetään vielä kerran Ranskaan kenttäratsastuskilpailuihin. Kilpailujen lisäksi ovat muutamat hevosemme ilmoitettu elokuun kenttäratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuuteen, joten jännittämistä on runsaasti luvassa vielä alkusyksyynkin! lue vanhemmat päivitykset

Suosittelemme